Blue Angels Academy 2.0

De Blue Angels Academy 2.0 biedt enthousiaste en gedreven speelsters de mogelijkheid om extra softbaltraining te volgen! Zo kan je werken aan het verbeteren van je skills en/of spelinzicht.

De Academy bestaat uit een wekelijkse training tijdens de indoorperiode in februari en maart. Het is de bedoeling dat je daarnaast gewoon bij je club traint.

Trainingen

Tijdens de indoorperiode wordt er één keer in de week getraind gedurende 4 weken:

Data     : zondag 17 februari t/m zondag 10 maart 2019

Locatie : Sporthal Lagewei, Ploegwei 3 in Barendrecht

Tijd       : 12.00 – 14.00 uur                     

Kosten : € 40,- voor 4 trainingen (€ 10,- per training)

De Blue Angels Academy 2.0 is een onderdeel van Blue Angels 2.0 dat sportief onder leiding staat van Mary-Ann Hatt en Letticia Lokken. Naast deze dames, die hun sporen in softballand ruimschoots verdiend hebben, bestaat het technisch kader van Blue Angels uit de volgende personen:

Mireille Gill’ard, Harvey Gumbs (hitting), Steve Manson (pitching), Aubrey Martina, Urvan Pourier , Karin Tuk (catching), Jennifer van der Zanden en Cindy van der Zanden

Deelname teams

Dit programma loopt naast het programma van de verenigingen. Je blijft dus ook bij je eigen club trainen en spelen. Het is dus een mogelijkheid voor extra trainingen om jezelf verder te ontwikkelen. Dus ben je talentvol en denk je écht dat je goed genoeg bent om in te stromen in de teams van Blue Angels? Meld je dan aan voor de trainingen. Tijdens de trainingen word je beoordeeld door Urvan Pourier, Jennifer van der Zanden en Cindy van der Zanden van Blue Angels. Tijdens de trainingen of uiterlijk direct na de training van 10 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor deelname bij één van de teams.

Aanmelden

Wil je meedoen aan de Blue Angels Academy, schrijf je dan in via secretaris@blueangels.nl. Graag naam, leeftijd en voorkeurspositie(s) aangeven. Er is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. We ontvangen de inschrijvingen graag uiterlijk woensdag 14 februari 2019. Na je inschrijving ontvang je direct een bevestiging van ons.

Mocht je naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, neem dan contact op met secretaris@blueangels.nl

Categorieën: Softbal

X