Na een kort ziekbed is op 4 mei 2021 onze voorzitter André van Overbeek op 71-jarige leeftijd overleden. André was al vele jaren betrokken bij de club en sinds 2018 opnieuw voorzitter geworden. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de club Euro Stars en het complex op Sportpark Schenkel. Voordat hij voorzitter was van Euro Stars heeft hij diverse functies vervuld binnen de Europese Softbal Federation. Het wegvallen van André is een groot verlies voor de honk- en softbalwereld. André was niet alleen een zeer betrokken bestuurder, hij was ook een uiterst aimabele man met een warme belangstelling voor de mensen om zich heen. We zullen hem binnen de club enorm missen! We wensen zijn ex-vrouw, kinderen, kleinkinderen en alle dierbaren veel sterkte met het dragen van dit grote verlies.

Categorieën: Nieuws

X