De naam Future Star Baseball Academy en/of Shurty Tremus zal voor vele van jullie niet onbekend zijn. Logisch ook want hij is vaak te vinden op de honkbal velden, waaronder ook van H.S.V. Euro Stars.

Dit jaar zal de tweede editie van het jeugd toernooi Baseball in Paradise op Aruba plaats vinden. En net als vorig jaar zullen er Future Star teams heen reizen om Nederland te vertegenwoordigen. Voor de spelers, ouders, begeleiders, vrienden en de coaches zal er op zondag 18 September 2022 een benefiet avond zijn op onze club. Tijdens deze avond zullen de spelers de bestelde merchanise in ontvangst nemen van Future Star en Baseball in Paradise. Daarnaast is er ook een stand met toernooi merchandise voor een ieder die wellicht interesse heeft.

Uiteraard wordt er ook gezorgd voor wat eten. Voor € 10,- per persoon is er een buffet waar men van kan genieten. Al met al dus een gezellige avond om bij te zijn!

Alle opbrengsten van de benefiet avond gaan naar Baseball in Paradise om zo het non-profit toernooi te kunnen bekostigen. Op deze manier wil Shurty er voor zorgen dat we echt iets (terug) kunnen geven aan de kinderen van de eilanden die het minder hebben.

Tot zondag!

X