BELANGRIJKE UPDATE (04-08-2023)

Laten we maar direct met de deur in huis vallen… Als vereniging hadden wij dit moment in onze planning staan om de laatste informatie te delen over de overnachtingen van de kinderen op ons Tentenkamp XL-editie. Echter hebben wij inmiddels een treurig bericht ontvangen waar wij een ieder van op de hoogte willen stellen. 

Wij hebben via de gemeente vernomen dat de omwonende bang zijn voor overlast van dit evenement, en dat zij daarbij dan ook aangegeven hebben geen tentenkamp te accepteren op ons terrein.
Gezien wij geen camping zijn wordt er van ons nu gevraagd om de juiste vergunningen hiervoor aan te vragen. Omdat het tentenkamp al over 2 weken is, is het voor ons als vereniging niet mogelijk om aan deze eisen te voldoen op zo’n kort termijn.

Wat wordt nu het programma..?!

Maar niet getreurd, wij zouden Euro Stars en Future Star niet zijn als we geen oplossing hebben bedacht! Het dagprogramma van 17 en 18 Augustus kunnen wij gewoon door laten gaan, dus de Clinic’s en de wedstrijden zullen gewoon plaats vinden!! Ook zullen wij na de clinic’s op donderdag er nog een gezellige avond van maken. Hoe en wat? Dit horen jullie z.s.m. van ons!

Retournering bedrag overnachting

Voor diegene die zich op hadden gegeven om te blijven slapen en de betaling hebben gedaan, krijgen de kosten voor het overnachten uiteraard terug gestort. Dit zullen wij spoedig in orde maken.

Toekomst plan voor het kamp

We begrijpen de teleurstelling en zijn er zelf ook erg door geraakt. Ons plan was om een super leuk 3-daagse kamp neer te zetten voor de kinderen.
Al met al, aan de ideeën en opzet blijven we werken en gaan proberen om in de toekomst dit evenement alsnog te kunnen gaan neer zetten.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen? 

Neem gerust contact met ons op.

 

Alvast bedankt voor ieders begrip!

 


Na een super leuke editie vorig jaar, staan we bij Euro Stars weer te popelen om opnieuw een tenten kamp te organiseren. Deze keer pakken we echter wel een stukje groter uit met een XL-editie!!

Van Woensdag 16 Augustus t/m Vrijdag 18 Augustus 2023 wordt H.S.V. Euro Stars omgetoverd tot een plek waarin de jeugd centraal staat. Zowel voor Euro Stars leden, als niet-leden want hoe meer (honkbal) zielen, hoe meer vreugd! Voor 2 nachten mag je op ons complex komen overnachten tezamen met andere kinderen. Euro Stars regelt de rest!! Zo hebben we de welbekende Future Star Baseball Academy uitgenodigd om clinic’s te geven en worden er diverse leuke activiteiten gepland om er een top editie van te maken. Kortom, een tijd die je niet wilt missen!!

Leeftijden: U12, U15 en U21

Onze bee-ballers zijn vrijdag 18 augustus van harte welkom bij de sponsorloop en andere activiteiten

 

16 Augustus

19.00u Ontvangst kinderen op de club
19.15u Start met opbouw tenten

17 Augustus

10.00u Start Clinic’s
16.00u Einde Clinic’s
gevolgd door een avondprogramma

18 Augustus

Mix game en Sponsorloop
15.00u Afsluiting tentenkamp

Eten, drinken en tussendoortjes worden verzorgd, evenals de tent waar we in zullen slapen. De kinderen dienen dus zelf enkel een luchtbed / stretcher en slaapzak mee te nemen. 

  • Prijs tentenkamp per kind:      € 75,-
  • Prijs enkel deelname clinic:     € 50,-

Tot dan?! 

 

Aanmelden kan tot en met Zondag 6 Augustus. Naar aanleiding van je aanmelding ontvang je nog alle nodige informatie van ons per email.

Vul onderstaand formulier in om je (kind) aan te melden voor de tentenkamp. LET OP, wanneer je minderjarig bent dient dit te gebeuren door een ouder (verzorger) of onder het toezicht van. Met het invullen en verzenden van het formulier ga je akkoord met de ingevulde informatie en de kosten van deelname.                                                     

(1 kind per formulier)

X