Over Euro Stars

Euro Stars is een honk- en softbal vereniging, gevestigd in Capelle aan den Ijssel

Honkbal

Honkbal is een slagbalspel. Er wordt gebruik gemaakt wordt van een bal, een slaghout (of aluminium) en er wordt bij hardgelopen. In de rest van de wereld is honkbal bekend onder naam "Baseball". Het is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Een honkbalteam bestaat uit negen spelers op het veld. Een pitcher, catcher, vier infielders en drie outfielders. Bij Euro Stars wordt honkbal voor alle leeftijden aangeboden. Voor kinderen vanaf 5jr (tot en met 10jr) is er Beeball.

Beeball

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest, sportiviteit en spelplezier voorop. Door het spelen van BeeBall raken kinderen snel vertrouwd met het slaan, gooien en vangen. Op speelse wijze maken kinderen zich snel de technische vaardigheden van honkbal en softbal eigen.

Softbal

Honkbal is een slagbalspel. Er wordt gebruik gemaakt wordt van een bal, een slaghout (of aluminium) en er wordt bij hardgelopen. Softbal is verwant aan honkbal. Het verschil zit hem o.a. in een grotere bal, een kleiner veld en de manier van aangooien door de pitcher. Het principe van softbal is hetzelfde als bij honkbal, echter duurt een gemiddelde softbal wedstrijd vaak korter dan een honkbal wedstrijd. Bij Euro Stars wordt softbal zowel door dames als heren beoefend.

Onze vereniging

Heb jij het woord “verenigen” wel eens gegoogled? Het eerste resultaat is: “tot een geheel verbinden“. 
Dat is precies wat wij binnen Euro Stars willen bereiken. Als speler ben je natuurlijk onderdeel van een team. Maar daarnaast ben je ook onderdeel van de vereniging. Samen met jou maken de ouders, kinderen, coaches, team managers, bestuursleden, speakers,  veld-, bar-, keuken-vrijwilligers deel uit van de club. Logischerwijs zijn er dus leden die meerdere petjes dragen op de club!

Als lid van Euro Stars ben je dus meer dan een lid nummer. Je bent echt onderdeel van onze vereniging. Voor sommige is dit een tweede thuis, een plek om je te ontspannen, te genieten en een band op bouwt met de mensen om je heen. Wij willen jou een plek bieden vol vertrouwen, veiligheid en vriendschap.

Samen vormen wij één geheel, 

Vereniging Euro Stars.

X