Over Euro Stars

Euro Stars is een honk- en softbal vereniging. Maar wij bieden meer!

Honkbal

Honkbal is een slag- en tikspel. In de rest van de wereld is honkbal vooral bekend onder naam "Baseball". Bij Euro Stars kunnen wij de sport voor alle leeftijden aanbieden.

Beeball

BeeBall is een stoer, flitsend en leuk spel voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging.

Softbal

Softbal is een slag- en tikspel. Bij Euro Stars wordt dit door de dames beoefend. Een grotere bal, een kleiner veld en zo zijn er nog enkele verschillen met honkbal.

Onze vereniging

Heb jij het woord “verenigen” wel eens gegoogled? Het eerste resultaat is: afzonderlijke delen tot één geheel maken. 
Dat is precies wat wij binnen Euro Stars willen bereiken. Als speler ben je natuurlijk onderdeel van een team. Daarnaast ben je ook onderdeel van de vereniging. Samen met jou zijn er ouders, kinderen, coaches, team managers, bestuursleden, veld-, bar-, keuken- en speaker vrijwilligers onderdeel. Uiteraard zijn er nog veel meer petjes die gedragen worden door onze leden. 

Als lid van Euro Stars ben je dus meer dan een lidnummer. Je bent onderdeel van onze vereniging. Voor sommige is dit een tweede thuis, een plek om je te ontspannen en te genieten. Waar je een band op bouwt met de mensen om je heen, vertrouwen kweekt en vrienden maakt.
Wij willen jou een plek kunnen bieden vol vertrouwen, veiligheid en vriendschap.

Samen vormen wij één geheel, de vereniging Euro Stars.

X