In het hart van Capelle aan den IJssel, op Sportpark Schenkel, is sinds 1987 de honk- en softbalvereniging Euro Stars gevestigd (opgericht in Rotterdam op 5 april 1947).
De club is in de afgelopen decennia opgeklommen tot de hogere niveaus van de landelijke competities.

Hierbij willen wij u uitnodigen uw steun te verlenen aan de verdere ontwikkeling van het honkbal en softbal in het algemeen, en van Euro Stars in het bijzonder.

Sponsoring van Euro Stars betekent veel voor de vereniging en haar leden. Euro Stars kent een vriendelijke familiesfeer. Door het grote aantal teams wordt Euro Stars voor de competitie-wedstrijden bezocht door vele verenigingen, niet alleen uit onze omgeving, maar ook uit het gehele land en dit gedurende de periode van begin maart tot eind oktober.

Om u persoonlijk kennis te laten maken met de sport, zo u deze nog niet kent, organiseert Euro Stars jaarlijks een toernooi voor de relaties.

Wij bieden u verschillende vormen van sponsoring aan. De mogelijkheden welke wij u kunnen bieden, bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek Wilt U hierover meer informatie ontvangen, gelieve dan contact op te nemen met onze secretaris.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen en zijn altijd bereid in een persoonlijk
gesprek uw wensen te bespreken.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Euro Stars

Sponsoring kan bv. bestaan uit:

  • De naam van uw bedrijf wordt verbonden aan de naam Euro Stars.
  • De naam van uw bedrijf wordt verbonden aan het 1ste honkbalteam.
  • En/of het 1ste damessoftbalteam en wordt vermeld op het wedstrijd-tenue.
  • Een reclame-bord en/of banier met uw bedrijfsnaam/logo rond het honkbalveld en/of softbalveld.
  • De naam van uw bedrijf wordt als sponsor vermeld op de website van Euro Stars

Uiteraard is een bespreking over een groter of kleiner pakket mogelijk. Zo kunt u bijv. ook de ballen, welke gebruikt worden bij een wedstrijd voor uw rekening nemen. Tijdens de wedstrijd wordt dit vermeld via de omroepinstallatie en via het betreffende programma-blaadje.

X