Klik hier om direct te doneren. 

EuroStars - U15-1 - MvdSFotografie-7

Wij kunnen niet zonder jullie!

Vele supporters, spelers en bezoekers aan onze club, dragen ons een warm hart toe. En wij als vereniging verwelkomen ook maar al te graag al deze mensen. Want ‘samen’ staat bij ons maar al te hoog in het vaandel. 

Steun de club

Het runnen van de vereniging gaat logischerwijs niet zonder het maken van kosten. Daarnaast wil Euro Stars graag blijven groeien en ontwikkelen als vereniging. Om dit mogelijk te maken hebben wij echter wel hulp nodig.. Uw hulp! 

Door de club te steunen met een (klein) geldbedrag kunnen wij o.a. materialen bekostigen voor de spelers, een kinderhoek in de kantine maken, netten vervangen/repareren, (terras)meubels, en ga zo maar door. 

Club van 25

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de welbekende ‘Club van 25‘. 

Deze club is een groep mensen die de vereniging Euro Stars een warm hart toedraagt en daarvoor, op vrijwillige basis, per jaar een bedrag van Euro 25,– doneert. Hiervoor krijgen zij een naamsvermelding op het bord in het clubgebouw.

Elke donateur mag met een suggestie komen waar het geld aan besteed kan worden. In overleg met het bestuur zal bepaald worden waar de gelden naar toe gaan. Op de jaarlijkse ledenvergadering zal een overzicht van inkomsten en bestedingen worden gepresenteerd.

Help jij ons mee?

Wij nodigen leden en oud-leden, donateurs en sympathisanten van Euro Stars uit.
Maar ook ouders en verdere familie van (jeugd-)leden. Kortom een ieder die Euro Stars een warm hart toedraagt, om te helpen om onze vereniging te kunnen blijven ontwikkelen d.m.v. een donatie en/of het aandragen van donateurs.

Je kunt eenvoudig op het geld symbool hieronder klikken om naar de donatie pagina te gaan voor alle nodige gegevens.

 

JOUW STEUN MAAKT EEN WERELD VAN VERSCHIL!

Klik hier om verder te gaan voor uw donatie. Toch eerst nog graag wat meer info? Kom gerust langs in de kantine!

Alvast bedankt namens H.S.V. Euro Stars

X