Sponsors

Vol trots presenteren wij u onze sponsors!

Radder

Radder is een betrouwbare partner voor horecabedrijven van klein tot groot: van café tot restaurant, van theater tot hotel, van bedrijfskantine tot sportvereniging. We hebben meer dan 120 jaar ervaring en kennen de branche als geen ander. Het is ons streven de meest gewaardeerde drankengroothandel van Zuidwest-Nederland te zijn.

O2Life

O2Life is een verfrissend alternatief voor bestaande fris- en sportdranken. Een koolzuurvrije dorstlesser op basis van natuurlijk mineraalwater. En om hem extra fris te maken, hebben we er extra zuurstof aan toegevoegd. Verkrijgbaar in 4 frisse smaken.

Sportief Capelle

De organisatie Sportief Capelle kent twee afdelingen. De afdeling 'Accommodaties' beheert en exploiteert vrijwel alle binnen- en buitensportaccommodaties in Capelle aan den IJssel. Hieronder valt ook de verhuur van deze sportaccommodaties. De afdeling 'Sport & Bewegen' organiseert en coördineert sportstimuleringsprojecten in Capelle aan den IJssel en biedt daarnaast verenigingsondersteuning aan de Capelse sportverenigingen. Sportief Capelle fungeert verder als "sportservicepunt" voor iedereen met vragen en/of ondersteuningsbehoefte op het gebied van sporten in Capelle aan den IJssel.

Econtras

Sinds z’n oprichting in het jaar 1953, heeft het Isolatiebedrijf C.J.van Waas BV – mede gestuwd door de onstuimige groei van de Nederlandse scheepvaart – grote ontwikkelingen doorgemaakt en veel expertise ontwikkeld op het vlak van afneembare isolatiematrassen. Hieruit zijn de merknamen Econtras®, Heatpack® , Noretex® en JetBlack® ontstaan, onder wier vlag tal van (maatwerk) producten zijn en worden ontwikkeld.

Reijm BV

Reijm B.V. is gespecialiseerd in verantwoord natuuronderhoud. Of het nu gaat om baggeren, snoeien, reiniging of aanleg van oevers, Reijm B.V. is uw specialist.

Electronica Service Capelle​

Het adres voor al uw huishoudelijke apparaten nieuw en gebruikt, ook voor reparatie kunt u bij ons terecht.​

Evides

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

X