Sponsors

Vol trots presenteren wij u onze sponsors!

Sportief Capelle

De organisatie Sportief Capelle kent twee afdelingen. De afdeling 'Accommodaties' beheert en exploiteert vrijwel alle binnen- en buitensportaccommodaties in Capelle aan den IJssel. Hieronder valt ook de verhuur van deze sportaccommodaties. De afdeling 'Sport & Bewegen' organiseert en coördineert sportstimuleringsprojecten in Capelle aan den IJssel en biedt daarnaast verenigingsondersteuning aan de Capelse sportverenigingen. Sportief Capelle fungeert verder als "sportservicepunt" voor iedereen met vragen en/of ondersteuningsbehoefte op het gebied van sporten in Capelle aan den IJssel.

Econtras

Sinds z’n oprichting in het jaar 1953, heeft het Isolatiebedrijf C.J.van Waas BV – mede gestuwd door de onstuimige groei van de Nederlandse scheepvaart – grote ontwikkelingen doorgemaakt en veel expertise ontwikkeld op het vlak van afneembare isolatiematrassen. Hieruit zijn de merknamen Econtras®, Heatpack® , Noretex® en JetBlack® ontstaan, onder wier vlag tal van (maatwerk) producten zijn en worden ontwikkeld.

O.G. Roosters

O.G. Roosters B.V. is een producent en leverancier van o.a. Metalen-, RVS-, aluminium- en kunststof roosters, Metalen-, RVS-, aluminium traptreden en bevestigingsmaterialen. Naast een uitgebreid voorraadprogramma kunnen zij "maatwerk" met zéér korte levertijden en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding realiseren.

StarTransfer

StarTransfer heeft jarenlang kennis en ervaring opgedaan in verschillende bedrijven en discotheken. Met deze praktijkervaring hebben zij hun passie kunnen verwezenlijken in de ‘club on wheels’. Daarnaast zijn zij voldoende opgeleid om zowel nationaal als internationaal personen te mogen vervoeren. Hun doel is om dromen te laten uitkomen door een onvergetelijke belevenis te bieden!

Joulz

Joulz zet AAN tot nieuwe energie. Duurzame energie is hét pad naar de toekomst. Denk aan zon, wind, warmte of waterstof. Bedrijven laten draaien op een mooie mix van duurzame energie. Zelf opwekken, opslaan en op het juiste moment gebruiken. Het balanceren van vraag en aanbod is waar het om draait zodat bedrijven in alle vrijheid en onafhankelijk kunt ondernemen. Met de blik gericht op de toekomst. Je regelt het met Joulz als energiepartner.

X